Plusinno GE4000 Olta Makinesi
Plusinno GE4000 Olta Makinesi

Plusinno GE4000 Olta Makinesi

Fiyat : ₺1.944,00(KDV Dahil)
Barkod : 2020000170600

Plusinno GE4000 Olta Makinesi

:
  • SÜPER PÜRÜZSÜZ - 9 Yüksek Kaliteli bilyalı rulman ve 1 ters dönme önleyici rulman, güçlü bir sürtünme ve fren sistemi, tüm gün boyunca balık avlama konforu ve keyfi için ipeksi pürüzsüz, dengeli bir çalışma sunmak üzere bir araya gelir.
  • GÜÇLÜ - PLUSINNO olta makarasının Üstün Sürükleme Sistemi, 19,8 LBS'ye kadar inanılmaz durdurma gücü sunar. Sertleştirilmiş metal ana şaft, yüksek kaliteli tahrik dişlisi size o ödülü yakalamak için ihtiyacınız olan gücü verir, böylece "kaçtı" demek zorunda kalmazsınız.
  • HAFİF VE KOMPAKT - Bu PLUSINNO Balıkçılık Makarası, Ultra hafif bir CNC alüminyum makara ve kompakt bir eğirme makarasında size Ultra yüksek performans sağlayan sert, grafit bir çerçeve ile üretilmiştir. Hafif ama dayanıklı, yıllar boyu balık tutmak için harika bir gün geçirmenizi sağlar.
  • BÜYÜK DEĞER - Kauçuk kaplı orta bant eklentisine sahip örgü ipe hazır makara, kaymayı önlemek için makarayı örgülü ip ile doldurmadan önce monofilament misina desteğine ihtiyaç duymaz. Yeni başlayanlar ve deneyimli balıkçılar için harika bir hediye.
  • ŞIK TASARIM VE GÖRÜNÜM – Altın katmanlara sahip mat siyah gövde eki ve grafit çerçeveyle eşleşen yeni oyuklar tasarımlı olta makarası, yeni PLUSINNO eğirme makaralarımızı daha hafif ve daha şık hale getirirken, önceki nesil makaralarımızın tüm genel gücünü korur.

 

Bu ürün Vega Sanal Mağaza ile listelenmiştir

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR